Алекс Кьосев

Алекс Кьосев

Тема: Technical Support Operator

Фирма: 60K International Contact Centres

Позиция: Technical Support Operator

Представяне

Алекс Кьосев е на 20 години. Средното си образование завършва в град Костенец с природоматематически профил. Още в периода единадесети и дванадесети клас започва първата си работа като сервитьор в хотелски комплекс, където придобива опит с клиенти. След успешното завършване на гимназия Алекс се премества в град Пловдив. През първия месец в отново работи като сервитьор, след което научава за възможностите в 60К и в края на 2017 г. е приет в компанията, където все още работи като Специалист Обслужване на Клиенти и Техническа Поддръжка. В Пловдив Сиксти Кей ЕАД е най-големият работодател в Аутсорсинг индустрията с повече от 550 служителя, а персоналът в София и Пловдив наброява над 1550 души.

Работата с чуждестранни клиенти в 60К му помага значително да обогати и подобри познанията си по английски език. Алекс успява да усъвършенства уменията си да предава техническа информация по достъпен начин на клиенти, които не са експерти в областта.

60К му позволява да преоткрие нови страни от себе си, за които не е подозирал, и възпитава в него стремеж да се подобрява ежедневно.

Още след първите шест месеца във фирмата успява да развие комуникативните си умения, и се научава да изразява себе си по различен начин, в зависимост от аудиторията.

Гъвкавото работно време му позволява да постига перфектен балaнс Работа/ Личен живот.

 Хобитата му включват рисуване, улични танци, създаването на художествени текстове, ютуб влогове, любителска фотография, военни симулационни игри,екстремни спортове и частен проект  с още четирима съмишленици, влкючващ изработката на поръчкови дизайни в диапазона от скици, до боди модификация.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия