Анна Габровска

Анна Габровска

Тема: Планиране и развитие на кариерата. Програмите за развитие на служителите като инструмент за построяване на кариерата в компанията.

Фирма: Кока-Кола ХБК България

Позиция: Директор "Човешки ресурси", Кока-Кола ХБК България

Представяне

Анна Габровска се присъединява към екипа на “Кока-Кола ХБК  България” през 2010 г. като мениджър „Управление на таланти“, а 5 години по-късно поема поста директор “Човешки ресурси”. Тя е магистър по социология в Софийски университет, а началото на кариерния й път е като журналист във в. “Пари”, където прекарва 5 години. Следващите над 10 години от професионалния й път са в областта на управленското консултиране и човешкия капитал, част от които като консултант в екипа на международната консултантска компания “Делойт България”.

В  ролята си  на директор “Човешки ресурси“  се фокусира върху таланта, надграждането на компетентности и развитието на екипа на компанията, което е ключово за системата на “Кока-Кола” в България. За втора поредна година Кока-Кола  е най-желаният работодател сред студентите в страната в бързооборотния сектор с поддържаните от нея 2 300 преки и 17 500 непреки работни места (или 0,7% от работната сила на страната).

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия