Ергюл Муса Мехмед – Богова

Ергюл Муса Мехмед - Богова

Тема: Оценката на персонала. Как да направим трудното лесно и да разберем, кой служител работи ефективно, а кой не?

Фирма: Aгенция " Ерник "

Позиция: HR мениджър в Aгенция " Ерник "

Представяне

Aгенция ” Ерник “ е лицензирано дружество за Подбор и наемане на персонал за Република България и Чужбина. Компанията е основана през 2005 гoдина и е базирана в гр. Бургас.

Специализирани сме в Подбора на средноквалифициран и висококвалифициран персонал във всички сфери на индустрията. Услугите ни са насочени както към големия, така и към малкия и среден бизнес.

На пазара на труда сме вече десет години, за да можем да помагаме на нашите клиенти при търсенето и намирането на най-добрите и подходящи служители. За всичките тези години успяхме да изградим взаимно доверие, което гарантира качество, професионализъм, спазени обещания.

Към всеки клиент подхождаме индивидуално спрямо неговите нужди и изисквания, защото ние вярваме, че най важното нещо е Доволният клиент.

Днешният HR мениджър работи в динамично променяща се среда с бързо темпо и под натиск да се специализира. За да отговорим на тези изисквания, ние в качеството си на водеща фирма в предлагането на услуги, свързани с човешки ресурси предлагаме иновативни и  гъвкави решения. Благодарение на висококвалифицирания екип от служители, Агенция ” Ерник ” предлага услуги на най-високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите.

Част от нашите клиенти са: „Вая Тур“ ЕООД, „Деметра“ ЕООД, „Кронос“ АД Сливен, „Никика 90“ ООД, „Феста Хотели“ АД, „Идън Девелъпментс“ АД, „Сърните“ АД, „Дау Бента България“ ЕООД, „Б И Г Холидейс“ ЕООД, „Интерснак България“ ЕООД и др.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия