Галина Георгиева

Галина Георгиева

Тема: ,,Планиране и развитие на кариерата. Програмите за развитие на служителите като инструмент за построяване на кариерата в компанията.“ ,,ЧР стандарти и сертифициране“

Фирма: Дунапак Родина” АД

Позиция: Ръководител “Човешки ресурси” на “Дунапак Родина” АД

Представяне

Галина Георгиева е професионалист с над 15 години опит в управление на човешките ресурси.

От 2007г. е  Ръководител „Човешки ресурси” в „Дунапак Родина“ АД.

„Дунапак Родина“ АД е част от Принцхорн Холдинг, в топ 3 в Европа, с над 6600 служителя в 15 държави. Като ръководител отдел „Човешки ресурси“ отговаря и е реализирала проекти в целия спектър на функцията УЧР.

Участва в редица глобални проекти на „Принцхорн Холдинг“ и е ментор за мениджъри и специалисти ЧР от компании от холдинга.

Завършила е „Английска филология” в Пловдивския университет с магистърска степен, с второ висше образование по специалност „Стопанско управление“ и с трето – магистратура по „Управление на човешки ресурси“.

Преминала е и 2-годишно обучение в Лидерската академия на Принцхорн Холдинг, Австрия, както и Лидерската академия на сдружение „Съвета на жените в бизнеса в България“.

От близо две години е и професионален коуч към Erickson College International.

През последните две години, Галина е участвала в работната група за подготовка и оформяне на Етичния кодекс на БАУХ  и е била в състава на журито за Годишните награди на БАУХ 2018г.

Галина отдава и време за: Менторската програма на БАУХ, в която е ментор, Сертификационната програма, като член на Сертификационния съвет, и член на Управителния съвет на БАУХ.

Горда майка на две прекрасни деца, интересува се от литература, изкуства, любител фотограф, запален пътешественик.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия