Йордан Ангелов

Йордан Ангелов

Тема: Планиране и развитие на кариерата. Програмите за развитие на служителите като инструмент за построяване на кариерата в компанията.Адаптацията на персонала. Как да не загубим служителя в първите дни и да му помогнем да влезне в колектива.

Фирма: Trainig Center IJ

Позиция: Ръководител на Trainig Center IJ

Представяне

Йордан Ангелов e професионален психолог и бизнес-треньор. Образование висше техническо и психологическо. Професионален опит над 18 год.  Специализира  в тренинги за ръководители (ключови навици на управление, ситуационен мениджмънт, управленческа гъвкавост, тайм мениджмънт), за персонала (ефективни преговори, продажби, лична ефективност, работа в екип) и за HR специалисти (подбор, адаптация, атестация, обучение и мотивация на персонала).

Помага в решаването на различни задачи в областта обучение и развитие на търговския и управленски персонал на компаниитe.

Натрупания в течение на много години опит и в съчетание със съвремените методики за управление и бизнес-комуникации, са послужили като база за разработката на над четиридесет авторски тренингови програми, насочени към създаване на практически навици за взаимодействие в различни ситуации при работа с клиентите, с персонала и в мениджмънта.

Повече информация можете да получите на http://training-center.bg/

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия