Костадин Паев

Костадин Паев

Тема: Development Specialist

Фирма: 60K International Contact Centres

Позиция: Специалист Обслужване на Клиенти и Техническа Поддръжка

Представяне

Костадин Паев e на 27 години, родом от гр Пазарджик. Завършва Технологичен Туризъм в СОУ д-р Петър Берон, след което през 2012 г. се премества в Пловдив, където живее и до днес. Костадин е във финалната фаза на придобиване Бакалавърска степен по Психология.

Първата си работа Костадин започва във верига магазини на длъжност продавач консултант. Той усеща, че комуникацията с клиенти определено му се отдава и 3 години по-късно успява да си извоюва длъжността мениджър във въпросния обект.
От приятели научава за Сиксти Кей и възможностите, които компанията предлага. В Пловдив Сиксти Кей ЕАД е най-големият работодател в Аутсорсинг индустрията с повече от 550 служителя, а персоналът в София и Пловдив наброява над 1550 души. През 2016 година успешно преминава процеса на подбор за позиция Специалист Обслужване на Клиенти и Техническа Поддръжка в 60К и така започна неговото приключение. Въпреки многобройните възможности, които компанията предлага откъм лидерски позиции, стремежите на Костадин са насочени единствено към позицията Специалист Обучение и Развитие. Той винаги е усещал, че призванието му е да бъде ментор и да помага на останалите. Пътят, който изминава и усилията му биват възнаградени, като  през октомври 2017 заема така желаната позиция.
Вдъхновение за позицията получава в самото начало на кариерата си в 60К. Благодарение на професионалистите, с които е обграден, твърди че е намерил своето мечтано работно място, което доста често нарича и дом.
Костадин възприема себе си като изключително положителен човек с висока мотивация да помага на останалите.
През свободното си време обича да играе стратегически игри, да чете и непрестанно да се развива, за да може да бъда по-полезен както на работа, така и за семейството си.
Вярва, че ако искаме да променим света, трябва първо да започнем със себе си.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия