Любомир Атанасов

Любомир Атанасов

Тема: Управление ефективността на работа на персонала, чрез оптимизация на бизнес процесите и проектиране на ефективна структура на управление.

Фирма: Интернет Медиа Груп ООД

Позиция: Управител “Интернет Медиа Груп ООД”

Представяне

Любомир Атанасов – Управител “Интернет Медиа Груп ООД”

Любомир е роден в град Пловдив. Основното му образование преминава в сферата на икономиката. Завършва Национална търговска гимназия със специалност „Икономика и управление финанси на търговията“, Бакалавър в КИА „Туризъм“, Магистър: АУ: Икономически факултет „Управление на бизнес администрация“.

В продължение на 8 години той се развива в сферата на търговията и дигиталния маркетинг. Натрупаните знания и решителност за развитие го карат да стане част от Интернет Медиа Груп ООД.

Опитът му до момента е натрупан в много различни области като Уеб дизайн, SEO оптимизация, търговска  дейност, стратегически маркетинг и реклама, преподавателска дейност. През годините той участва в много фирмени обучения, следвайки ментори и участвайки в открити уоршоп срещи с цел обогатяване и изграждане на повече познания в сферата на бизнеса. Съчетавайки познанията си по изграждане на уеб дизайн, SEO оптимизация, планиране и изпълнение на сайтове заедно с уменията си в търговията той успешно участва в мнозина вътрешно фирмени и външни проекти довели до високи резултати и развитие.

Участвал е в създаване и развиване на брандове на IMG: Спортни студиа “КАМАТО“, Dream Agency – Агенция за провеждане на BTL рекламни кампании и организиране на събития, Дигитална агенция “SEOMAX“, Обучителни компании: Training Center IJ (бизнес обучения и коучинг) и IMG IT Академия Пловдив, където води курсове по Дигитален маркетинг и SEO, Създаване на сайтове чрез WordPress.

По покана на Британското Посолство в София представляваше Training Center IJ пред водещите бизнес обучителни фирми в Европа.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия