Мария Гергова-Бенгтсон

Мария Гергова-Бенгтсон

Тема: Как да създадем ефективна стратегия за популяризиране на бранда в пресечната точка на маркетинга, PR и HR?

Фирма: Юнайтед Партнърс

Позиция: Основател и собственик на Юнайтед Партнърс

Представяне

Мария Гергова-Бенгтсон е основател и собственик на Юнайтед Партнърс, една от най-добри агенции в България през последните 20 години, неколкократно обявявана за най-добра PR агенция в България. През годините Юнайтед Партнърс си партнира с водещи международни PR мрежи като MSLGROUP, FTI, GlobalCom, BondPR.

Мария е член на Съвета на IPRA в продължение на 4 години, а по-късно и до днес член на УС на IPRA. Тя е избрана за президент на Международната PR асоциация за 2009 г. – първият президент на IPRA от региона на Централна и Източна Европа през 55-годишната история на IPRA.

Мария е почетен член на българското PR дружество, също така е основател и председател на Българската асоциация на PR агенциите и гост-лектор в различни университети и редица национални и международни конференции.

За последните 20 години Мария Гергова-Бенгтсон разработва и осъществява редицa комуникационни кампании за клиенти като Procter & Gamble, Nestle, IBM, Bayer, AbbVie, VIVACOM, А1, VMware, Diageo, Intel, Western Union, ING Банк, Европейската комисия, UNICEF и още много други. През 2002 г. тя е обявена за PR специалист на годината от Българското PR дружество.

В момента е наставник в Центъра за предприемачество на Ричард Брансън и президент на клона на световната предприемаческа организация (ЕОnetwork.org ) за югоизточна Европа.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия