Мария Шишкова

Мария Шишкова

Тема: Прогнози за развитието на HR пазара в България. Обучението и развитието на персонала, като фактор за успеха на компанията в условията на висока конкуренция и намалено потребление.

Фирма: Еймс Хюман Кепитал

Позиция: Управляващ съдружник на Еймс Хюман Кепитал

Представяне

Г-жа Мария Шишкова e Управляващ съдружник на Еймс Хюман Кепитал, водеща консултантска компания в сферата човешките ресурси и директен подбор за високи управленски позиции. Г-жа Шишкова ръководи организацията от нейното създаване през 1994г.  и изиграва основна роля в нейното утвърждаване като един от най-надеждните партньори на повечето от водещите международни компании в страната.

През 2011г. Еймс Хюман Кепитал става официален партньор на Дейл Карнеги Трейнинг за България и г-жа Шишкова оперативно отговаря за дейността на представителството. През последните 25 години г-жа Шишкова работи с повече от 250 компании, лидери в своите индустрии, като предоставя консултиране в областите: бизнес управление, структуриране на процеси в сферата човешките ресурси и подбор на управленски позиции, коучинг, оценка и развитие на таланта, обучение и индивидуално и екипно развитие. Тя е доверен съветник в богата палитра от теми: лидерство, търговски умения, презентационни умения, обслужване на клиенти, работа в екип, човешки ресурси – умения за водене на интервю и оценяване.

Била е ръководител и/или участник в консултантски и обучителни проекти в България, Румъния, Македония, Гърция, Холандия, САЩ и Германия и е работила с представители на бизнеса от над 30 националности.

Тя е сертифициран Трейнинг директор за България на Дейл Карнеги Трейнинг, както и консултант по редица водещи системи за оценяване и развитие, сред които SHL и Thomas International.

Г-жа Шишкова има активна бизнес кариера и в периода 2007 – 2013г. ръководи две от най-уважаваните професионални организации в България – Форума на българските бизнес лидери и Българската асоциация на управленските консултантски организации.

Автор е на многобройни статии, публикувани в български и чуждестранни бизнес издания, гост лектор е на магистърски програми в сферата на бизнес управлението и човешките ресурси, носител е на награда „Бизнес дама на годината“ на сп. „Грация“, както и на други престижни отличия.

Член е на журито за бизнес наградите на сп. Forbes от първото им издание в България насам.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия