Николай Николов

Николай Николов

Тема: Подбор на персонала. Ефективни методи за намиране на качествени служители в условията на недостиг на квалифицирани кадри на пазара на труда.

Фирма: Хорайзънс България

Позиция: Изпълнителен директор и партньор в Хорайзънс България

Представяне

Изпълнителен директор и партньор в Хорайзънс България

Работи в компанията от самото  й създаване през 2006. Работил е в сферата на човешките ресурски в банковия сектор – HVB Bank Biochim, UniCredit Bulbank and Societe Generale Expressbank.

Horizons Bulgaria e водеща агенция за подбор на персонал в България с вече 15 години опит на българския пазар и Балканите. Ние специализираме в сложни решения в областта на откриването, подбора и привличането на персонал и мениджмънт кадри чрез различни методологии. Нашата основна цел е да намерим възможно най-добрите професионалисти според наличните ресурси за нашите клиенти – работодателите.

В последните години разработваме решения, свързани с т. нар. candidate marketing и employer branding с цел разглеждане потенциалните кандидати (и настоящите служители на нашите клиенти) като клиенти. Стремим се да предложим решения за подобряване на разпознаваемостта на работодателската марка, подобряване на клиентското преживяване на кандидатите и служителите.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия