Петя Попова

Петя Попова

Тема: Лоялността на персонала като основен показател за стабилността на компанията и инструмент за минимизация текучеството на персонала и задържане на ключовите служители.

Фирма: Gemseek Group

Позиция: Директор Човешки Ресурси Gemseek Group

Представяне

Петя Попова е Директор Човешки Ресурси Gemseek Group (Gemseek and cQuest) вече 5та година.

Петя има 10 години опит в областта на Човешките ресурси с фокус върху: Оценка и развитие на потенциал; Обучения; Привличане на таланти; Управление на таланти; Тиймбилдинг проекти – дизайн и фасилитиране; Стратегическия HR – дизайн и имплементиране на HR практики и стратегии, в зависимост от потребностите на компанията. Тя има опит както във външни консултантски компании, така и като вътрешен HR специалист.
Петя е магистър по Клинична и консултативна психология, както и по Юридическа и Социална психология.

Сертифицирана е по системата Хоган. Проектен мениджър на Хоган за България – адаптиране на въпросниците, изработване на маркетингова стратегия и популяризиране на методиката. Lego Serious Play фасилитатор и сертифициран коуч.

Интереси: в областта на профилиране на личността, с цел развитие на потенциал, използване на различни професионални инструменти: 360 градусова обратна връзка, психологически въпросници, когнитивни тестове; изготвяне на коучинг програми. Проекти в бизнес организации и държавната администрация – Изпълнителна и Съдебна власт;

Петя е зам. председател на Фондация за развитие на правосъдието. Член е на Българско Общество по Аналитична Психология.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия