Радостина Илиева

Радостина Илиева

Тема: Обучението и развитието на персонала, като фактор за успеха на компанията в условията на висока конкуренция и намалено потребление.

Фирма: „СимРа Консултинг Истърн Юръп“ЕООД

Позиция: Консултант в „СимРа Консултинг Истърн Юръп“ЕООД

Представяне

Радостина Илиева е действащ консултант в сферата на човешките ресурси и продължаващото обучение с опит повече от 15 години. Тя е създател и управител на консултанткса  агенция за подбор, оценка и обучение на персонал  „СимРа Консултинг Истърн Юръп“ЕООД от 2008 година до момента.

Опитът на г-жа Илиева е в сферата на директния подбор, където използва различни техники и канали за откриване на кандидати за работа в условия на свито потребление. В сферата на продължаващото обучение тя има опит в подготовка и реализация на проекти по ОПРЧР, и в прилагане на онлайн системи за управление на знанието, и системи за оценка и управление на таланти. В сферата на електронния бизнес и интелигентните транспортни системи г-жа Илиева има опит в разработване и прилагане на прототип за онлайн тол-система в Р България.

Радостина Илиева е презентирала в различни формати през последните години – StartUp Conference 2008, Американски Университет и AIESEC Business in Practice  – ИТ Трак 2011, Международен Бизнес  Хакатон Любляна 2016 – бизнес казус Аргета. През 2019 година г-жа Илиева е поканена като гост-лектор в Digital4Plovdiv в Дискусионен панел 2 „Полезни съвети и работещи практики“.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия