Тодор Терзиев

Тодор Терзиев

Тема: Мотивацията на персонала. Как да стимулираме служителите да работят ефективно и да са лоялни към компанията?

Фирма: NSR Hr&Consulting

Позиция: Управител на NSR Hr & Consulting

Представяне

Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.

През последните 9 години работи  в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е  помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди така и с български,  в проекти свързани с подобряване на общественият  имидж, производствените мощности и меките умения на служителите в тях.

Освен всички квалификации и опит, които той притежава,  Т. Терзиев е и официално сертифициран треньор, ментор и говорител на Зиг Зиглар корпорация. Той има официалното право да разпространява, обучава и предава посланията на неговия ментор. Послания, които са променили милиони животи по целия свят и са помогнали на хората, чули тези слова, да имат повече от нещата, които животът може да предложи.Повече от колкото самите те са мислили, че е възможно.

Бърза форма за регистрация

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия