За нас

За насОт 2012 година IMG работи системно в събитийния бизнес, като обхваща целия спектър от знания и професионализъм в организационната дейност и постоянно подобрява опита и се усъвършенства. Компанията има няколко бранда които организират събития в различни области: Dream agency – организиране на големи вътрешно корпоративни събития, тиймбилдинги, работа с известни изпълнители от шоу бизнеса, Training center IJ– фирмени обучения и курсове за личностно развитие, Kamato – спортни фестивали и конвенции, IMG ITacademy – ИТ курсове, Digital4Plovdiv и Digital4Varna -конференции в сферата на дигиталните технологии в градовете Пловдив и Варна, Ditech – организиране на панаири, срещи на високо равнище, експозиции, специализирани мероприятия. Компанията работи с много мениджъри, като им предоставя уникални възможности за развитие посредством професионално общуване. Формирането на бизнес идеи и новаторски стратегии, установяване на партньорски взаимоотношения и личностно взаимодействие са станали неотменима част от IMG мероприятията.

Повечето мероприятия имат периодичен характер за пълноценна подръжка на потребностите в развитие, обмяна на информация, опит и контакти. Компанията обезпечава общуването на аудиторията с представителите на държавната власт, законодателите, водещите анализатори, най-добрите професионалисти. Затова IMG мероприятията предлагат само актуална информация за тенденциите в развитието на икономиката, бизнес атрибутите на успеха, перспективни иновации.

Много фирми вече оцениха конференциите организирани от IMG, като място за професионално общуване и развитие на бизнес отношения на ниво топ мениджмънт.

Темите са внимателно подбрани и програмата на мероприятията заслужи висока оценка от експертите в различните области на бизнеса. В зависимост от интересите и задачите които трябва да решавате, вие можете да изберете оптималния вариант за взаимодействие в рамките на конференциите: като слушатели, участие с тема или в дискусиите, инфопартньорство или спонсорство.

Телефон за връзка

  • 0899/949 565

Email за връзка

  • info@digital4plovdiv.com

Адрес на офис

  • ул. Вълко Шопов 2Б
© 2019 Di Tech. Уеб дизайн от SEOMAX.bg | Общи условия